AlfaWeb.hu
Weboldal optimalizálás

Bekerülni az első 10 találatba?
Talán az első háromba?
Vagy inkább az első helyre?

Segíthetünk?

Weboldal optimalizálás

Hogyan?

Aki ért a weboldal optimalizáláshoz az tudja, hogy vannak olyan trükkök amiket a gooogle nem szeret. Ezeket a trükköket általában díjazni is szokta azzal, hogy az adott oldalt hátrébb rangsorolja vagy akár ki is törli az oldalt és az hónapokig sehol sem fog megjelenni.

Sokan keresik a rendszer határait és sokan bele is buknak, márpedig egy visszaesés akár több hónapra is visszavetheti az oldal látogatottságát és valljuk be ekkora megrendelővesztést kevés cég engedhet meg magának.
Mi KIZÁRÓLAG olyan módszereket használunk, melyek elfogadottak és a kereső számára is értékesek.

Weboldalánk optimalizálását ingyen végezzük! Első feladataink egyike, hogy az Ön weblapját optimalizáljuk, mindezt úgy, hogy egy fillérjébe sem kerül.
Szeretné ha ingyen elvégeznénk weboldalának keresőoptimalizálását?

Weboldal optimalizálás menete

Ön megadja nekünk a weboldalának címét és azokat a keresőszavakat, melyekre jó helyezést szeretne elérni. Mi felmérjük az Ön weblapját és az adott keresőszóra való feljutás nehézségét, időigényét ami alapján árajánlatot küldünk.

Linkeket szerzünk oldalára ingyen! Mint bizonyára Ön is észrevette már, hogy egyes linkeket gyűjtő oldalakon (pl: lap.hu) sokan megfordulnak, sokan ezt használják kiindulópontnak és innen mennek tovább egy adott oldalra. Az ilyen gyűjtőoldalakra való felkerülést linkmarketingnek nevezzük. Egyrészt a keresők is szeretik az ilyen katalógusokat, másrészt közvetlenül is látogatók érkeznek majd az oldalára ezekről az oldalakról.
Szeretne ingyen linkmarketinget weboldalának?

Több felhasználót juttatunk el oldalára ingyen!

A fenti műveletek (weboldal optimlizálás, linkmarketing) Önnek semmibe nem kerül! Ha a weboldala nem mozdul el a helyéről akkor is több látogatója lesz, ráadásul egy fillérjébe sem került!

Szeretne több látogatót ingyen?

Mit kapok a pénzemért? Foglaljuk akkor össze még egyszer mit nyújtunk Önnek

Fizetnie csak akkor kell ha már látszódik az eredmény!
Nincs előleg, nincs kockázat, csak akkor fizet ha látja az eredményt!

Fizetés

A fizetés havonta esedékes. A weboldalának adott hónapban elfoglalt helye alapján történik az elszámolás, így csak akkor kell fizetnie, ha elértük a kitűzött célokat, előrébb vittük az oldalát. Ha az Ön oldala jelenlegi helyéről nem mozdul el akkor semmit sem kell fizetnie. Ha van eredmény akkor kell csak fizetni, viszont akkor már a megnövekedett látogatóknak köszönhetően több lesz az Ön bevétele is.

Ön csak a találati listán elfoglalt pozíciója után fizet és csak akkor ha eredményeket értünk el.

Szolgáltatásunk magában foglalja az Ön weboldalának teljes optimalizálását és felülvizsgálatát is!

Kérjen ingyenes ajánlatot a jobb oldali űrlap kitöltésével!

AlfaWeb.hu Weboldal optimalizálás